Han blir ny landssjef for Unilabs Norge

Kjetil Kollstad er ansatt som leder for Unilabs i Norge. 
NY NORGESSJEF: Unilabs nye landssjef, Kjetil Kollstad, har tidligere jobbet i selskaper som Mundipharma, Abbott og Pfizer. | Foto: Unilabs
NY NORGESSJEF: Unilabs nye landssjef, Kjetil Kollstad, har tidligere jobbet i selskaper som Mundipharma, Abbott og Pfizer. | Foto: Unilabs

Kjetil Kollstad kommer fra stillingen som administrerende direktør i Timik Group og har tidligere hatt flere ledende stillinger i selskaper som Mundipharma, Abbott og Pfizer.

– Vi er meget glade for å kunne ønske Kjetil Kollstad velkommen til Unilabs. Kjetils kommersielle erfaring og kompetanse vil være svært verdifull i utviklingen av vårt diagnostiske tilbud til kunder og pasienter i Norge. Vi ser virkelig frem til å få ham om bord, sier Alessandre Keller, Chief Market Officer i Unilabs, i en pressemelding. 

– Jeg er veldig glad for å bli en del av Unilabs-familien. Unilabs’ posisjon som ledende innen radiologi, laboratoriemedisin og patologi gjør selskapet til en viktig aktør i utviklingen av det norske helsevesenet, sier Kollstad i meldingen. 

Kollstad starter i jobben den 2. april. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også