Targovax-studie publisert i Clinical Oncology

Targovax har fått publisert en fase 1b-studie på sin produktkandidat ONCOS-102 i tidsskriftet Clinical Oncology.
PUBLISERT: Targovax' fase 1b-studie er publisert i Clinical Oncology. Erik Digman Wiklund er administrerende direktør i Targovax. | Foto: Targovax
PUBLISERT: Targovax' fase 1b-studie er publisert i Clinical Oncology. Erik Digman Wiklund er administrerende direktør i Targovax. | Foto: Targovax

Dette melder selskapet i en pressemelding. Studien viser at ONCOS-102 i kombinasjon med PD-1 hemmeren pembroluzimab (Keytruda) viste en responsrate på 35 prosent i PD-1 CPI-resistent føflekkreft korrelert med en robust og varig immunaktivering.

Liten studie

Førsteforfatteren av studien, Dr, Alexander Shoushtari ved Memorial Sloan Kettering Cancer Center, New York, omtaler i meldingen studien som lovende, selv om den er liten.

I september ga de amerikanske legemiddelmyndighetene FDA klarsignal for å igangsette fase 2-kombinasjonsstudien med ONCOS-102 i føflekkreft. Forberedelsene av studien går som planlagt, og oppstart er forventet sent i 2022 eller tidlig i 2023.

Videre til fase 2-studie

– Denne fase 2 studien vil gi mulighet til å validere funnene i en større pasientgruppe, og samtidig teste ONCOS-102 i nye kombinasjoner, sier Shoushtari.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også