The Life Science Cluster henter driftssjef fra Biogen

Delphine Costa er ny driftssjef i The Life Science Cluster. 
Foto: The LIfe Science Cluster
Foto: The LIfe Science Cluster

Delphine Costa kommer fra en stilling som Head of digital and corporate affairs hos legemiddelselskapet Biogen. 

Hun har også med seg erfaring fra ledelsesposisjoner og strategiske roller hos flere bioteknologi- og legemiddelselskaper, inkludert Sanofi, Janssen og Apotek1 Gruppen, ifølge The Life Science Cluster. 

– Jeg ser virkelig frem til å starte som COO i The Life Science Cluster. Det blir spennende å jobbe med et dedikert team og spennende medlemmer, og være med på å forme fremtiden for livsvitenskap i Norge. Sammen kan vi gjøre en forskjell, sier Delphine Costa. 

Delphine har en MBA fra Frankrike og Canada, og siviløkonomgrad fra Norges Handelshøyskole. «Hun brenner for å drive frem innovasjon gjennom bruk av ny teknologi, og har et sterkt engasjement for å realisere forbedringer for både individer og samfunn. Hun er også en ivrig langrennsløper og isbader», heter det i en pressemelding fra klyngeorganisasjonen. 

– Vi er svært glade for å ønske Delphine velkommen som vår nye COO. Med hennes spennende bakgrunn og lidenskap for innovasjon, er vi sikre på at hun vil styrke teamet og bidra til å realisere våre ambisiøse mål, sier Hanne Mette Dyrlie Kristensen, administrerende direktør for The Life Science Cluster. 

The Life Science Cluster er et nettverk for alle bedrifter og organisasjoner der livsvitenskap står sentralt, og har over 100 medlemmer innen helse, teknologi, marin sektor og landbruk. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også