Ny konstituert direktør i Helseplattformen

Siri Berg bytter plass med Trond Utne, når han går tilbake til Hemit og hun tar hans plass som konstituert administrerende direktør for Helseplattformen.
NY MIDLERTIDIG DIREKTØR: Siri Beate Berg går fra rollen som administrerende direktør for Hemit til rollen som konstituert administrerende direktør for Helseplattformen. | Foto: Helse Midt-Norge
NY MIDLERTIDIG DIREKTØR: Siri Beate Berg går fra rollen som administrerende direktør for Hemit til rollen som konstituert administrerende direktør for Helseplattformen. | Foto: Helse Midt-Norge

Det melder Nidaros.

Ansatte i Hemit og Helseplattformen har fredag morgen blitt informert om at Siri Berg blir ny konstituert administrerende direktør i Helseplattformen. 

Det har styreleder i Helseplattformen, Helge Garåsen, bekreftet overfor Nidaros.

Trond Utne meldte torsdag at han ønsker å gå tilbake til stillingen sin som administrerende direktør i Hemit, fremfor å være konstituert direktør i Helseplattformen, som han har vært siden Torbjørg Vanvik trakk seg i mars.

Berg har vært ansatt i Hemit HF siden 2003, da helseforetaket ble opprettet. Hemit er IKT-forvalteren til Helse Midt-Norge.

– Jeg har et sterkt ønske om at vi skal lykkes med Helseplattformen og at helsetjenesten i Midt-Norge skal bli så bra som mulig. Jeg gleder meg til et godt samarbeid med Hemit, de andre helseforetakene og kommunene. Både min erfaring og mitt nettverk blir nyttig på veien videre, sier Berg i en pressemelding.

– Jeg er kjempeglad for å få på plass en så erfaren ressurs, med solid ledererfaring fra IKT inn mot helsesektoren. Siri Berg har vært konstituert administrerende direktør i Hemit i åtte måneder og har gjort en svært god jobb der. Jeg er glad for at hun nå ønsker å bidra til at vi når målene med Helseplattformen. Jeg ønsker også å takke Trond Utne for flott innsats. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid med ham og Hemit, sier Garåsen i meldingen. 

HR-sjef Hildegunn Holmslet i Hemit overtar ansvaret som administrerende direktør for Hemit frem til Trond Utne returnerer til stillingen 1. januar.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også