Helseplattformen utsetter ansettelse av ny direktør

– Styret erkjenner at Helseplattformen er i en presset situasjon, sier styreleder Helge Garåsen.
VENTER: Styret og styreleder i Helseplattformen, Helge Garåsen, utsetter direktør-ansettelse. | Foto: Gorm Kallestad/NTB
VENTER: Styret og styreleder i Helseplattformen, Helge Garåsen, utsetter direktør-ansettelse. | Foto: Gorm Kallestad/NTB

Styret i Helseplattformen venter med å ansette ny administrerende direktør. Samtidig utlyser de en mini anbudskonkurranse for å bringe bredere lederstøtte inn i organisasjonen.

– Styret erkjenner at Helseplattformen AS er i en presset situasjon. Overgangen fra å være prosjektorganisert til å bli en driftsorganisasjon, med et enda større fokus på kundehåndtering, tjenesteutvikling og en tydeligere intern struktur med henhold til rutiner og kvalitetsarbeid, er utfordrende, sier styreleder Helge Garåsen i en pressemelding. 

– Ikke minst fordi dette skal skje samtidig som man skal innføre løsningen i flere kommuner nå i høst og til våren sammen med et nytt helseforetak, på samme tid som man skal rette opp feil og optimalisere løsningen. Styret har derfor vedtatt å søke etter ekstern kompetanse for å bidra til dette utviklingsarbeidet i tett samarbeid med Helseplattformens faste ledergruppe, sier Garåsen. 

I anbudskonkurransen legges det opp til at en ekstern ressurs også vil kunne fungere som daglig leder når konstituert administrerende direktør Trond Utne går tilbake til Hemit HF. Dato for når Utne forlater Helseplattformen er per i dag ikke satt, ifølge Helseplattformen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også