Lifecare vil søke om notering på hovedlisten på Oslo børs

– Vi forventer at en notering på hovedlisten på Oslo Børs vil sette fart på selskapets generelle vekst, sier Lifecares administrerende direktør Joacim Holter. 
SENSORTEKNOLOGI: – Nå er vi virkelig på randen av automatisert pilotproduksjon, sier Lifecare-direktør Joacim Holter. | Foto: Sebastian Brauer Hagel
SENSORTEKNOLOGI: – Nå er vi virkelig på randen av automatisert pilotproduksjon, sier Lifecare-direktør Joacim Holter. | Foto: Sebastian Brauer Hagel

Medtek-selskapet Lifecare forbereder en søknad om notering av selskapets aksjer på hovedlisten på Oslo Børs (OSE), fra dagens notering på Euronext Growth.

– Det er en viktig beslutning for Lifecare å ta steget opp i den øverste ligaen på OSE. Vi er trygg på organisasjonens evne til å oppfylle de strenge kravene og forpliktelsene som er forbundet med å være notert på OSE, sier administrerende direktør Joacim Holter i en børsmelding. 

Lifecare utvikler en kontinuerlig glukosemåler (CGM) som kan injiseres under huden. 

– Nå er vi virkelig på randen av automatisert pilotproduksjon, og vi ser en ny æra for vår sensorteknologi. Vi forventer at en notering på hovedlisten på Oslo Børs vil sette fart på selskapets generelle vekst, samt å tiltrekke og sikre en mer fleksibel og enda bredere investorbase som vil hjelpe oss å nå vekstmålene våre. Vi forventer også at noteringen på hovedlisten vil øke likviditeten i aksjen og styrke selskapets profil, sier Holter.

Selskapet vil forberede seg på å sende inn søknad om notering på OSE i løpet av tredje kvartal 2024, og selskapets aksje skal være klar for handel på Oslo Børs’ hovedliste i oktober 2024, forventer styret, ifølge meldingen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også