Ny administrerende direktør i Investinor

Sten-Roger Karlsen vil tiltre som ny administrerende direktør i det statlige investeringsselskapet, som har store verdier i helsenæringen, den 1. mai.
NY SJEF: Sten-Roger Karlsen tar over styringen i Investinor 1. mai 2024. | Foto: Investinor
NY SJEF: Sten-Roger Karlsen tar over styringen i Investinor 1. mai 2024. | Foto: Investinor

Karlsen tar over etter Terje Eidesmo, som fratrer av helsemessige årsaker. Ann-Tove Kongsnes, som har vært fungerende administrerende direktør i en periode, går tilbake til sin stilling som viseadministrerende direktør.

Karlsen har lang erfaring fra toppledelse og forretningsutvikling i norske softwareselskaper, og var blant annet konsernsjef i Ørn Software som ble notert på Euronext Growth i 2021 og senere solgt til danske EG (i likhet med Patientsky og Checkware, som begge ble kjøpt av EG i 2023).

– Investinor spiller en viktig rolle i det norske økosystemet for tidligfaseselskaper, og har det mest spennende og kompetente miljøet for ventureinvesteringer i Norge. Sammen med dyktige medarbeidere ser jeg frem til å bygge videre på det solide grunnlaget som er skapt de siste årene, sier Karlsen i en pressemelding.

Investinor er investert i 14 helseselskaper. Disse er Bergenbio, Apim, Cardiomech, Cimon Medical, Curida, Dignio, Exact Therapeutics, Hemispherian, Hubro Therapeutics, Onio, Pluvia, Spinchip, Tellu og Arxx Therapeutics, som nylig fusjonerte med Oxitope Pharma og ble Calluna Pharma.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev