Norway Health Tech ansetter to

Helseklyngen har ansatt Tone Torstensen som COO og Lucie Meltzer som internasjonal rådgiver. 
COO og RÅDGIVER: Norway Health Tech har ansatt Tone Torstensen (fra venstre) som chief operating officer og Lucie Meltzer som internasjonal rådgiver. | Foto: Vilde Sollien / Norway Health Tech
COO og RÅDGIVER: Norway Health Tech har ansatt Tone Torstensen (fra venstre) som chief operating officer og Lucie Meltzer som internasjonal rådgiver. | Foto: Vilde Sollien / Norway Health Tech

Tone Torstensen er Norway Health Techs nye chief operating officer, ofte kalt viseadministrerende direktør eller operasjonsdirektør på norsk. Hun har tidligere jobbet som Country Lead i Eli Lilly Norge og finansdirektør for selskapets skandinaviske og nordeuropeiske divisjon. 

Torstensen kommer fra jobben som leder for finans- og forretningsutvikling i Solenergiklyngen.

Viseadministrerende direktør Lena Nymo Helli i Norway Health Tech kommentere ansettelsen i en pressemelding: 

– Vi er en medlemsdrevet klynge og jobber hver dag for å skape verdi for våre medlemmer. Tone vil få hovedansvar for at vi følger opp medlemmene på best mulig måte. Hun vil også bli en verdifull bidragsyter inn i det strategiske arbeidet med en bærekraftig forretningsmodell for klyngen, sier Helli. 

Lucie Meltzer, som blir internasjonal rådgiver, har jobbet ti år i privat næringsliv i Frankrike, Norge, så vel som i USA og i Tyskland. Hun kommer sist fra rollen som prosjektleder og tilskuddsrådgiver i Flyktninghjelpen, ifølge pressemeldingen. 

Meltzer snakker flytende fransk, tysk, norsk og engelsk. Hun har erfaring fra blant annet markedsføring og kommunikasjon og prosjektledelse.

– Jeg er veldig glad for å få Lucie på plass hos oss. Hun besitter verdifull kompetanse om våre internasjonale målmarkeder, særlig USA og Tyskland. Omkring halvparten av våre medlemsselskaper er eksportbedrifter, og enda flere har ambisjoner om å gå inn i nye markeder de neste årene. Lucie vil spille en viktig rolle slik at vi kan bygge et sterkt og bærekraftig økosystem innen norsk helseteknologi, sier Helli.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også