Bærum kommune har blitt medlem av Norway Health Tech

Målet er å komme enda tettere på næringen og akademia. 
NYTT MEDLEM: Lena Nymo Helli, daglig leder i Norway Health Tech, er glad for å få Bærum kommune med som nytt medlem i klyngen. | Foto: Anne Grete Storvik
NYTT MEDLEM: Lena Nymo Helli, daglig leder i Norway Health Tech, er glad for å få Bærum kommune med som nytt medlem i klyngen. | Foto: Anne Grete Storvik

Bærum jobber for å være en foregangskommune når det gjelder implementering av helseteknologi, og har derfor blitt Norway Health Techs nyeste medlem, skriver helseklyngen på nettsidene sine.

– Fremover blir det viktig å tilrettelegge for nye måter å jobbe på og organisere helsetjenesten. Som Helsepersonellkommisjonen har påpekt, kan vi ikke fortsette å drive helsetjenestene som nå, så mye av vårt fokus er å hjelpe mennesker til å mestre livet i eget hjem på nye og bedre måter, sier Liv Blom-Stokstad, direktør for aldring og mestring i Bærum kommune.

Lena Nymo Helli, daglig leder i Norway Health Tech, mener det er helt avgjørende for å skape en bærekraftig helsetjeneste at kommunene tar i bruk norske helseteknologiløsninger for å automatisere der det er mulig, samhandle, forebygge sykdom og øke kvaliteten i behandlingen. 

– Helseteknologi er viktig for pasienter og brukere, og ikke minst for næringen som trenger et velfungerende hjemmemarked for å kunne skalere sine løsninger ut i verden. Bærum jobber allerede godt med helseteknologi. Med sitt medlemskap i Norway Health Tech vil kommune få enda mer kunnskap og tilgang til et stort nettverk nasjonalt og internasjonalt, avslutter hun. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå


Les også