Norway Health Tech vil hjelpe selskaper med å lykkes i Tyskland

– Jeg tror norske selskaper har gode forutsetninger for å lykkes i Tyskland, sier Cathrine Roe Heuch, som leder Norway Health Techs nye ressursgruppe. 
TILBYR HJELP: Norway Health Techs nye ressursgruppe ledes av Cathrine Roe Heuch. | Foto: Norway Health Tech
TILBYR HJELP: Norway Health Techs nye ressursgruppe ledes av Cathrine Roe Heuch. | Foto: Norway Health Tech

Norway Health Tech har etablert ressursgruppen Export Resource Group Germany, som har samlet seks selskaper som enten har erfaring med - eller ambisjoner om - å lykkes i det tyske markedet. 

Sammen skal medlemmene i gruppen hjelpe hverandre med å gjøre markedsintroduksjonen enklere ved å dele erfaringer. 

Streng regulering

– Jeg tror norske selskaper har gode forutsetninger for å lykkes i Tyskland. Vi er kjent for å levere forskningsbaserte og robuste løsninger og opererer under streng regulering, hvilket er viktig i møte med det tyske markedet, sier Roe Heuch, som leder gruppen. Hun er også daglig leder i Nordic Brain Tech. 

– Felles utfordringer

Tyskland er organisert i delstater, og graden av digitalisering varierer stort fra delstat til delstat. Det betyr at modenheten til å ta i bruk ny teknologi også varierer i tråd med dette, ifølge Norway Health Tech. 

– I gruppen sitter det folk som til sammen har mer enn 50 års erfaring fra helsemarkedet, men de opererer innenfor ulike nisjer. Til sammen er denne kunnskapen komplementær, og det å dele erfaringer kan være avgjørende for å ta riktige beslutninger. Vi har allerede etter første møte identifisert noen felles utfordringer som vi vil jobbe videre med, sier rådgiver Irene Chelliah, som sammen med rådgiver Trine Radman står bak etableringen av gruppen.

– For å lykkes er det viktig å ha gode partnere på plass fysisk i Tyskland. Det å dele nettverk og erfaringer med konkrete samarbeidspartnere er derfor svært nyttig, sier hun. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også