Coegin Pharma endrer strategi for legemiddelkandidat – satser på kosmetisk produkt

Svenske Coegin Pharma, som har etablert to datterselskap i Norge som utvikler kreftbehandling, vil endre utviklingen av sitt hårtapslegemiddel til et kosmetikk-produkt. 
HÅRTAPS-PRODUKT: Coegin Pharma og administrerende direktør endrer strategi for et av selskapets legemiddelkandidater. | Foto: Maiken Kestner/Coegin Pharma
HÅRTAPS-PRODUKT: Coegin Pharma og administrerende direktør endrer strategi for et av selskapets legemiddelkandidater. | Foto: Maiken Kestner/Coegin Pharma

Det nordiske biotekselskapet Coegin Pharma AB, etablerte i fjor høst to datterselskaper i Norge, begge i Trondheim: Selskapet Avexxin Oncology, som satser videre på Coegins legemiddelkandidat mot kreft for behandling av kreftsykdommer som er inflammatorisk drevne. Selskapet Reccura ble også etablert, for å utvikle legemiddelkandidaten AVX420.

Coegin Pharma melder at strategien om å utvikling av selskapets reseptbelagte legemiddel for behandling av hårtap, FOL005, endres. Selskapet vil nå lansere dette som et kosmetisk produkt:

«Coegin Pharma opplevd stor interesse for FOL005 og er i tett dialog med flere potensielle partnere som særlig har lagt vekt på ønsket om rask lansering og direkte salg til sluttbrukere. På bakgrunn av disse markedstilbakemeldingene bestemte Coegin Pharma seg for å undersøke mulighetene for å utvikle FOL005 som et kosmetisk produkt for å stimulere hårvekst», heter det i en pressemelding fra selskapet. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også