Janssen Norge får ny daglig leder på nyåret

1. januar starter Anne Sveaass i Janssen. Hun kommer fra GSK, hvor hun har hatt forskjellige roller i Norden, Storbritannia, Balkan, Sveits og på globalt plan.
Foto: Janssen
Foto: Janssen

Johnson & Johnsons legemiddelavdeling i Norge, Janssen Norge (som skal omdøpes til Johnson & Johnson Innovative Medicine etter en designendring i konsernet) får ny daglig leder så fort kalenderen viser 2024. Anne Sveaass skal igjen jobbe med norske forhold etter å ha jobbet i andre land og globalt siden 2016, da hun gikk fra en nordisk stilling i MSD til en britisk stilling i samme selskap.

Sveaass har 15 års erfaring fra legemiddelindustrien, og har jobbet for MSD og GSK i en rekke stillinger. Fra 2019 til 2021 ledet hun også GSK-selskapet Viiv Healthcare, som jobber med legemidler mot hiv-sykdom.

Hun kommer nå til Janssen Norge fra en global stilling i GSK som gruppeleder for produkt- og portefølje-strategi.

– Jeg ser frem til å arbeide sammen med en erfaren ledergruppe og et engasjert og kompetent team for å bidra til å tilgjengeliggjøre flere innovative behandlinger på det norske markedet, sier Sveaass i en pressemelding.

– Annes erfaring og profesjonelle tilnærming blir et viktig tilskudd for oss, og jeg er svært begeistret over å kunne ønske henne velkommen til vårt nordiske lederteam og som daglig leder for Janssen i Norge, sier administrerende direktør for Janssen i Norden, Duarte Marchand.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også