Øyvind Kongstun Arnesen er ny styreleder i Adjutec Pharma

Den tidligere Ultimovacs-direktøren skal sitte i styreleder-stolen i Adjutec Pharma. 
TIL ADJUTEC: Øyvind Kongstun Arnesen var blant annet administrerende direktør i Ultimovacs frem til 2020. | Foto: Charlotte Sverdrup/Oslo Cancer Cluster
TIL ADJUTEC: Øyvind Kongstun Arnesen var blant annet administrerende direktør i Ultimovacs frem til 2020. | Foto: Charlotte Sverdrup/Oslo Cancer Cluster

Det melder selskapet som jobber med å utvikle midler som skal motvirke antibiotikaresistens på LinkedIn.

Øyvind Kongstun Arnesen har lang erfaring fra helsenæringen. Han var blant annet administrerende direktør i Ultimovacs frem til 2020, har vært medisinsk direktør hos BMS og Boehringer Ingelheim i Norge.

Han sitter også i sentrale roller i det norske kreftmiljøet. Han er blant annet styreleder i Oslo Cancer Cluster, samt at han er en uavhengig rådgiver inn mot Radiumhospitalets investeringsstiftelse, Radforsk.

Adjutec er medlem av Oslo Cancer Cluster til tross for at de ikke eksplisitt jobber med kreftsykdom. Bakgrunnen for dette er at kreftpasienter ofte må behandles med antibiotika i kjølvannet av annen kreftbehandling, og dermed bidrar til, og kan bli offer for resistente bakterier og mikrober. 

Oslo Cancer Cluster-veteran og Radforsk-sjef Jónas Einarsson sitter for øvrig i styret til selskapet som nå skal ledes av Kongstun Arnesen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også