Bliksund samler troppene i nytt hovedkontor

– Til tross for at vi nå satser mer og mer internasjonalt, vil våre røtter alltid være i Grimstad, sier administrerende direktør i Bliksund, Janne T. Morstøl. 
SAMLER ANSATTE: Ordfører i Grimstad Beate Skretting (t.v) og administrerende direktør i Bliksund Janne T. Morstøl under åpningen av det nye kontoret. | Foto: Bliksund
SAMLER ANSATTE: Ordfører i Grimstad Beate Skretting (t.v) og administrerende direktør i Bliksund Janne T. Morstøl under åpningen av det nye kontoret. | Foto: Bliksund

Bliksund går fra to til ett kontor i Grimstad, og har nå samlet alle ansatte på ett sted i miljøet ved Sørlandets Teknologipark og Campus Grimstad. 

Bliksund er leverandør av digitale løsninger til nødetater i Norden. Selskapet ble grunnlagt i 2010, og har mer enn 50 ansatte med kontorer i Oslo, Danmark, Sverige og Vietnam, og leverer løsninger i mer enn 15 land. 

I 2021 kom det svenske investorselskapet Monterro inn i Bliksund og ble selskapets hovedeier. Siden dette har Bliksund hatt stort fokus på internasjonalisering og satsing utenfor Norge. Selskapet kjøpte i fjor opp selskapet Flexit Fire, inngikk partnerskap med Systematic i Danmark samt kjøpte opp det danske selskapet Incendium som er ledende innen videostreaming. 

– Til tross for at vi nå satser mer og mer internasjonalt, vil våre røtter alltid være i Grimstad. Det er her det hele startet, og det er her vi har et tungt fagmiljø og en solid teknisk avdeling som skal sikre videre innovasjon. Med nye og flotte lokaler kan vi nå samle alle de ansatte på ett sted, og sikre bedre synergier og samarbeid på tvers av avdelinger. Ikke minst vil nærheten til campus og andre innovasjonsbedrifter også kunne gi inspirasjon og ideer til videre utvikling og satsing, sier Morstøl.

Flyttingen markerer også åpningen av sekskapets internasjonale innovasjonskonsept Bliksund EXP & INNO Lab, ifølge selskapet. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

VIL EKSPANDERE INTERNASJONALT: Torbjørn Aamodt og Sensio er glad for å ha landet oppkjøpet med Nordic Capital Evolutions. | Foto: Ingar Sørensen

Sensio solgt til Nordic Capital

For abonnenter

PENGER PÅ BORDET: Fra venstre, styremedlem Øyvind Schanke, styreleder Kjell Skappel, adm.dir. Susanne Stuffers og Silje Veen, styreleder i TD Veen. | Foto: p53

Snuoperasjon for P53 Invest: Tjener penger

For abonnenter