Spetalen gjenvalgt til Vistin Pharma-styret

Under Vistin Pharmas årlige generalforsamling var det kun styremedlem og investor Øystein Stray Spetalens styreplass som var på valg. Aksjonærene i selskapet ga Spetalen fornyet tillit frem til 2025.
FORTSETTER I STYRET: Øystein Stray Spetalen fortsetter i styret i Vistin Pharma i likhet med styreleder og øvrige medlemmer. | Foto: Audun Braastad/NTB
FORTSETTER I STYRET: Øystein Stray Spetalen fortsetter i styret i Vistin Pharma i likhet med styreleder og øvrige medlemmer. | Foto: Audun Braastad/NTB

Styret i Vistin Pharma er uendret etter selskapets generalforsamling mandag, og består av Øyvin A. Brøymer, som fortsetter som styreleder, Bettina Banoun, Kari Krogstad, Espen Marcussen, Øystein Stray Spetalen, og Espen Lia Gregoriussen og Åse Musum som er ansattrepresentanter.

Det var kun Spetalen som sto til gjenvalg i denne omgang, og er nå valgt inn i styret frem til 2025. 

Spetalen eier ifølge årsrapporten til Vistin Pharma i hvert fall 2,5 prosent av selskapet både gjennom investeringsselskapet Ferncliff Listed Dai AS og direkte eierskap. 

Vistin Pharma leverte i årets første kvartal en omsetning på 100 940 000 kroner. Dette er første gangen selskapet tjener over 100 millioner kroner i ett kvartal. 

Fra nyttår er ikke lenger Kjell-Erik Nordby administrerende direktør for metformin-produsenten. I april kunngjorde han at dette er hans siste år som leder for selskapet. 

– Alt har sin tid. Nå har jeg jobbet 365 dager i året siden 2009, og jeg føler at tiden er inne for å gjøre noe annet. Jeg har fortsatt noen styreverv jeg kan pusle med, og så har jeg fått barnebarn. Jeg har også noen fritidssysler jeg gjerne vil drive mer med, sa Nordby til MedWatch.

Styret i selskapet må finne en ny administrerende direktør som kan ta over driften av fabrikken innen 2023 blir 2024.

Styreleder og storaksjonær i Vistin Pharma, Øyvin A. Brøymer, er også styreleder i medtek-selskapet Medistim. Styremedlem Kari Krogstad er administrerende direktør for Medisitim. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også