Pfizer ansetter ny kommunikasjonssjef

Daniel Wærnes kommer fra stillingen som fagsjef for kommunikasjon i Legeforeningen.
BYTTER BEITE: Pfizers nye kommunikasjonssjef Daniel Wærnes har bakgrunn som NRK-journalist, og har vært fagsjef for kommunikasjon i Legeforeningen i ti år. | Foto: Pfizer Norge
BYTTER BEITE: Pfizers nye kommunikasjonssjef Daniel Wærnes har bakgrunn som NRK-journalist, og har vært fagsjef for kommunikasjon i Legeforeningen i ti år. | Foto: Pfizer Norge

– Jeg ser frem til å jobbe for et selskap som har fått global anerkjennelse under pandemien, og som fortsetter å være helt i front med sine livreddende innovasjoner, sier Pfizer Norge sin nye kommunikajonssjef Daniel Wærnes i en pressemelding. 

Han er i dag fagsjef for kommunikasjon i Legeforeningen og forlater stillingen etter ti år.

– Jeg har lært enormt mye i Legeforeningen, en organisasjon som virkelig står på for sine medlemmer og for helsetjenesten i stort. Nå fortsetter reisen som kommunikasjonssjef i Pfizer, sier Wærnes, som tidligere også har jobbet som journalist i NRK. 

Joachim Henriksen, leder for kommunikasjon og samfunnskontakt, ser fram til å jobbe med Wærnes.

– Med Daniel får vi en sterk fagperson på laget, med mange års erfaring innen helse og kommunikasjon. Vi gleder oss til å komme igang med samarbeidet, sier han. 

Det norske kontoret til Pfizer har over 90 ansatte. Ifølge Henriksen skal Pfizer lansere mange nye medisinske gjennombrudd i tiden som kommer. 

– Kommunikasjon er en sentral del av dette arbeidet, og Daniel vil jobbe med viktige oppgaver fremover som kan få stor betydning for norske pasienter, sier Henriksen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også