Ina Dahslveen er ny seniorrådgiver i Legemiddelindustrien

Dahlsveen trer inn i stillingen som seniorrådgiver på forskning-, utvikling- og innovasjonsfeltet. Hun overtar etter Hege Edvarsen.
ØNSKER VEKST: – Jeg vil gjerne bidra til å få denne næringen til å vokse i Norge, sier Ina Dahlsveen, og henviser til helsenæringen. | Foto: LMI
ØNSKER VEKST: – Jeg vil gjerne bidra til å få denne næringen til å vokse i Norge, sier Ina Dahlsveen, og henviser til helsenæringen. | Foto: LMI

Ina Dahslveen har mandag sin første dag på jobb som seniorrådgiver på forskning-, utvikling- og innovasjonsfeltet hos bransjeforeningen Legemiddelindustrien (LMI).

Hun kommer fra ni år i Forskingsrådet, hvor hun blant annet har sittet i sekretariatet til HelseOmsorg21, har hatt ansvaret for Pilot Helse og har vært saksbehandler for Innovasjonsprosjekter i næringslivet, skriver LMI i en pressemelding. 

Hun overtar stillingen til Hege Edvardsen, som nå skal lede onkologi-teamet til GSK i Norge.

– Jeg vil gjerne bidra til å få denne næringen til å vokse i Norge. Jeg fikk ekstra stipend fra lånekassen da jeg studerte bioteknologi i London på slutten av 90-tallet, fordi dette var et felt Norge skulle satse på, men da jeg skulle hjem var det få jobber innen dette feltet. Å videreutvikle helsenæringen i Norge brenner jeg for, sier Dahlsveen i meldingen. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også