Ståle Moe er ny administrerende direktør i medtek-selskapet Tellu

Moe kommer fra stillingen som viseadministrerende direktør hos AddSecure. – Vi er veldig glade for å få inn en ny administrerende direktør som kan akselerere videre vekst og utvikling i selskapet, sier styreleder i medtek-selskapet Tellu.
VEKST: Ståle Moe er hentet til å lede Tellu fordi styret er overbevist at han kan bidra til økt vekst. | Foto: Tellu
VEKST: Ståle Moe er hentet til å lede Tellu fordi styret er overbevist at han kan bidra til økt vekst. | Foto: Tellu

Velferds- og medisinteknologiselskapet Tellu har ansatt ny administrerende direktør. Ståle Moe starter i jobben 1. januar 2023.

Moe kommer fra å ha vært viseadministrerende direktør i selskapet Addsecure, hvor han har hatt ansvar for selskapets satsing på helseteknologi.

I hans tid i Addsecure har Moe bidratt til at selskapet har tidoblet seg i antall ansatte, fra 100 til 1000, skriver Tellu i en pressemelding.

Nå satser hans nye arbeidsplass på at Moe kan bidra med vekst, også hos dem.

– Vi er veldig glade for å få inn en ny administrerende direktør som kan akselerere videre vekst og utvikling i selskapet. Ståle er en erfaren og svært kyndig leder, både når det gjelder teknologi- og organisasjonsutvikling. I tillegg kommer han inn med et høyt energi- og ambisjonsnivå, noe som samsvarer godt med Tellu sin målsetning om å bli Nordens ledende aktør innenfor velferdsteknologi, sier styreleder i Tellu, Torgrim Takle, i en pressemelding.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også