Han er Omilons nye sjef

Nicolay Moulin blir ny administrerende direktør i teknologiselskapet Omilon, som blant annet tilbyr KI-basert talegjenkjenning til helsesektoren. 
NY SJEF: Den nye Omilon-sjefen Nicolay Moulin startet kommer fra stillingen som administrerende direktør i Sikri Group. | Foto: Omilon
NY SJEF: Den nye Omilon-sjefen Nicolay Moulin startet kommer fra stillingen som administrerende direktør i Sikri Group. | Foto: Omilon

Nicolay Moulin kommer fra stillingen som administrerende direktør i Sikri Group, og har omfattende erfaring fra flere teknologiselskaper, ifølge en pressemelding. 

Omilon tilbyr blant annet talegjenkjenning basert på kunstig intelligens (KI) til helsesektoren. Selskapet har ambisjoner om å vokse i dette markedet og ser nå mot Europa, står det videre. 

Moulin mener det blir essensielt for helsesektoren å ta i bruk verktøy som frigjør tid for helsepersonell i årene som kommer. 

– Omilon kan bidra i denne sammenheng ved hjelp av teknologi basert på generativ KI. Vi har nok bare sett begynnelsen på bruken av denne typen teknologi i sektoren, sier han.

– Jeg gleder meg virkelig til å være en del av denne utviklingen, tilføyer Moulin. 

Omilon har avtaler med alle helseregioner i både Norge og Danmark, og er Sveriges største leverandør av helsedokumentasjon. Moulin tok formelt over ansvaret 1. november. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også