Sensio henter ny toppsjef fra Schibsted

Torbjørn Aamodt er ansatt som administrerende direktør i velferdsteknologi-selskapet Sensio. 
BLIR SENSIO-DIREKTØR: Torbjørn Aamodt blir ny administrerende direktør i velferrdsteknologis-selskapet Sensio. | Foto: Ingar Sørensen
BLIR SENSIO-DIREKTØR: Torbjørn Aamodt blir ny administrerende direktør i velferrdsteknologis-selskapet Sensio. | Foto: Ingar Sørensen

Aamodt kommer fra stillingen som administrerende direktør i Schibsted-selskapet Distribution Innovation, og tok over i Sensio denne uken. 

Han har tidligere erfaring fra blant annet Telia, Get og Accenture. 

– Våre ansatte har et sterkt ønske om å fortsette å drive endringer innenfor pleie- og eldreomsorgen fremover. Vi inspireres av endringsviljen i omsorgssektoren i norske kommuner, sier Aamodt i en pressemelding. 

Johan Anstensrud, som har vært administrerende direktør i Sensio siden 2020, vil fremover være arbeidende styreleder i Sensio. 

– Sensio har etablert seg som en av de mest sentrale velferdsteknologileverandørene i Norden, og vi merker stor pågang fra alle land i Nord-Europa på å få være med på den utviklingen vi har satt i gang i Norge, sier Anstensrud. 

Sensio ble startet i 2009 og har i dag flere hundre kunder i Norge, Sverige, Danmark, Island og England. Totalt betjener selskapet mer enn 50 prosent av alle eldreomsorgsleverandører i Norge, Sverige og Danmark og har i løpet av de siste fem årene hatt over 50 prosent årlig vekst. 

Selskapet har rundt 150 ansatte, og eier og utvikler flere ehelse- og hjelpemiddelsprodukter. 

Hovedkontoret ligger i Oslo, Norge, med ytterligere kontorer i Sandefjord, Sverige, Danmark og Storbritannia. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå


Les også