Melanor skal samarbeide med plastforskningssenter

– Avtalen gir bransjen tilgang på spisskompetanse innen plastforskning, bærekraft og sirkulære løsninger, sier Melanor-sjef Atle Hunstad. 
PLAST-AVTALE: Administrerende direktør i Melanor, Atle Hunstad, har inngått en samarbeidsavtale med plastforskningssenteret Norner. | Foto: Melanor
PLAST-AVTALE: Administrerende direktør i Melanor, Atle Hunstad, har inngått en samarbeidsavtale med plastforskningssenteret Norner. | Foto: Melanor

Bransjeorganisasjonen Melanor har inngått en samarbeidsavtale med plastforskningssenteret Norner. 

Norner holder til i Porsgrunn og har forskningssenter bestående av laboratorier, testanlegg, prosesspiloter samt mekaniske og kjemiske resirkuleringspiloter. 

– Avtalen gir bransjen tilgang på spisskompetanse innen plastforskning, bærekraft og sirkulære løsninger. Den vil ha stor betydning for utvikling av bærekraftige løsninger både for eksisterende og nye medlemmer, sier Atle Hunstad, administrerende direktør i Melanor, i en pressemelding. 

Business Director Healthcare i Norner, Siri Stabel Olsen, sier bærekraft blir stadig viktigere, også for medisinsk utstyr. 

– Materialvalg og prosessutvikling for plastkomponenter og plastemballasje til medisinsk utstyr er en sentral del av fagekspertisen vi tilbyr. Bærekraftige og sirkulære løsninger for plast er et økende krav, og vi ser at en voksende andel av innovasjonsprosjektene Norner gjør for helseindustrien inkluderer dette aspektet, sier hun. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også