Visiba blir ny partner i Health2B

Helseteknologiselskapet Visiba blir ny bronsepartner i den offentlig-private samarbeidsarenaen Health2B.
SKAL SAMARBEIDE: Daglig leder Elen Høeg i Health2B har fått Visiba, her ved daglig leder Tomas Ed, som ny bornsepartner. | Foto: Angelique Culvin-Riccot
SKAL SAMARBEIDE: Daglig leder Elen Høeg i Health2B har fått Visiba, her ved daglig leder Tomas Ed, som ny bornsepartner. | Foto: Angelique Culvin-Riccot

– Vi ønsker å komme tettere på våre brukere i sykehus og kommuner. Da er Health2B det rette stedet å være, sier Tomas Ed, daglig leder for Visiba i Norge i en pressemelding. 

Daglig leder i Health2B, Elen Høeg, er glad for å få Visiba med på laget. 

– Visiba kommer inn med kompetanse og teknologi som bidrar til å styrke samhandling med pasienten og sparer personell – to viktige elementer i et fremtidig bærekraftig helsevesen. Behovet for sterkere offentlig-privat samhandling blir stadig tydeligere, og vi er glade for at Visiba ønsker å være med på Health2Bs partnerskapsdugnad for morgendagens helsetjeneste, sier Høeg.

Ifølge Ed skal Visiba i løpet av våren lansere et verktøy for automatisert anamnese og triage som samler inn sykdomshistorikk fra pasienten, prioriterer sakens alvorlighetsgrad og henviser videre til egnet behandler og kontaktform.

– Automatisert triage er en tjeneste og en teknologi som ikke finnes ikke i dag. Det vil innebære nye måter å jobbe på for f.eks. legevakten eller førstelinjen. Da er det viktig for oss å komme i dialog med dem og samarbeide om gode løsninger, sier Ed.

Visiba tilbyr også en digital helseplattform for kommunikasjon mellom pasienter og helsepersonell. Plattformen har 34 000 profesjonelle brukere, i all hovedsak i Sverige, ifølge pressemeldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også