FHI skal kartlegge bærbart EKG-utstyr

Folkehelseinstituttet (FHI) skal gjøre en forenklet metodevurdering for å kartlegge ulike CE-merkede produkter i kategorien bærbart EKG-utstyr.
VIL HA INNSPILL: FHI ønsker innspill fra leverandører og produsenter av bærbart EKG-utstyr som er i bruk i Norge, | Foto: Colourbox
VIL HA INNSPILL: FHI ønsker innspill fra leverandører og produsenter av bærbart EKG-utstyr som er i bruk i Norge, | Foto: Colourbox

Den forenklede metodevurderingen, som er en kartlegging, skal ha fokus på diagnostikk av atrieflimmer, og inkludere tidsbruken til helsetjenesten for å vurdere data fra de ulike produktene, ifølge Nye Metoder. 

Vil ha innspill fra leverandører

Nå ønsker FHI innspill fra leverandører og produsenter av slikt utstyr som er i bruk i Norge, samt gi anledning til å komme med innspill eller dele informasjon som kan være verdifull for prosjektgruppen på Folkehelseinstituttet, ifølge Melanor. 

Skal inkludere tidsbruken til helsetjenesten

Diagnostikk av atrieflimmer skal ha fokus i kartleggeingen, som også skal inkludere tidsbruken til helsetjenesten for å vurdere data fra de ulike produktene. Kartleggingen skal brukes som bestillingsstøtte i vurderingen av behov for og innretningen av en eventuell metodevurdering, heter det fra Nye Metoder. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også