Navamedic lanserer potensmiddel i Sverige

– Vi håper på en lignende respons i Sverige som i Storbritannia og Norge, sier medisinsk direktør Jack Spira i Navamedic.
MONOPOL: Eroxon blir den eneste reseptfrie behandlingen for erektil dysfunksjon på det svenske markedet, ifølge medisinsk direktør Jack Spira i Navamedic. | Foto: Linkedin
MONOPOL: Eroxon blir den eneste reseptfrie behandlingen for erektil dysfunksjon på det svenske markedet, ifølge medisinsk direktør Jack Spira i Navamedic. | Foto: Linkedin

Navamedic lanserte Eroxon i Norge i februar etter å ha kjøpt de nordiske salgsrettighetene til produktet. Nå blir potensmidlet også tilgjengelig på svenske apotek. 

– Vi håper på en lignende respons i Sverige som i Storbritannia og Norge. Over tid ser vi et større vekstpotensial i Sverige fordi Eroxon vil være den eneste reseptfrie behandlingen for erektil dysfunksjon på markedet, sier medisinsk direktør Jack Spira i Navamedic i en pressemelding. 

Eroxon ble det tredje mest solgte produktet til Navamedic innen Consumer Health-segmentet i første kvartal 2024. Midlet består av en gel som smøres på penis og hjelper vanligvis menn med å få ereksjon i løpet av ti minutter, ifølge selskapet. 

Navamedic har i forbindelse med lanseringen fått utført en undersøkelse i Sverige. Den viser at fire av ti menn har opplevd erektil dysfunksjon på et eller annet tidspunkt. 

Navamedic har tidligere uttalt at Eroxon også skal lanseres i Danmark og Finland i løpet av året. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også