Dette er det nye Oncoinvent-styret

– Vi er glade for å kunne ønske en gruppe internasjonalt anerkjente bransjeledere velkommen som nye styremedlemmer, sier Oncoinvent-sjef Anders Månsson. 
NYTT STYRE: Administrerende direktør Anders Månsson i Oncoinvent har fått nytt styre. | Foto: Oncoinvent
NYTT STYRE: Administrerende direktør Anders Månsson i Oncoinvent har fått nytt styre. | Foto: Oncoinvent

Det nye styret til selskapet skal ledes av Gillies O’Bryan-Tear. Han har tidligere hatt ledende stillinger i en rekke farmasøytiske og bioteknologiske selskaper i USA og Europa, blant annet Sanofi Aventis, Bristol-Myers Squibb, GSK, Takeda Pharmaceuticals og Algeta. 

Les mer: Oncoinvent-rivaler begraver stridsøksen og skal hente 100 millioner

De øvrige styremedlemmene er

  • Ingrid Teigland Akay, grunnlegger og managing partner i Hadean Ventures. Hun er også styremedlem i Alex Therapeutics, Neuro Events Labs og Attgeno AB.
  • Kari Grønås, administrerende direktør i K&K AS og har styreverv i Ultimovacs og Spago Nanomedical AB.
  • Hilde Steineger, Chief Operating Officer og medstifter av NorthSea Therapeutics B.V. og administrerende direktør i Staten Biotechnology.
  • Orlando Oliveira er Senior Vice President, Head of International i Mirati Therapeutics (oppkjøpt av BMS). Han har nesten 25 års erfaring fra legemiddel- og bioteknologibransjen.
  • Anne Cecilie Alvik fortsetter som ansattvalgt styremedlem

– Vi er glade for å kunne ønske en gruppe internasjonalt anerkjente bransjeledere velkommen som nye styremedlemmer. Den omfattende forretnings- og bransjeerfaringen til disse nyvalgte medlemmene vil gi verdifull veiledning og lederskap i arbeidet med å fremme vårt oppdrag i det som er en viktig fase i Oncoinvents utvikling, sier administrerende direktør Anders Månsson i en pressemelding. 

Grunnleggerne av Oncoinvent og tidligere styremedlemmer Roy Larsen og Øyvind Bruland skal lede et nyopprettet vitenskapelig råd. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også