Hagens investeringsselskap helt ute av Ultimovacs

Stein Erik Hagens investeringsselskap, Canica, som før avlesing av INITIUM-studien var nest største aksjonær i kreftvaksineselskapet, har nå solgt seg helt ut.
SOLGT: Ultimovacs-aksjene til Stein Erik Hagen er solgt. | Foto: Javad Parsa / NTB
SOLGT: Ultimovacs-aksjene til Stein Erik Hagen er solgt. | Foto: Javad Parsa / NTB

Det melder Dagens Næringsliv og Finansavisen.

Torsdag ble topplinjedataene fra Ultimovacs store studiehåp, føflekkreft-studien INITIUM, lagt frem. Til både selskapets og investorenes store forargelse viser ikke kreftvaksinen UV1 noen tilleggseffekt når den ble gitt med standardbehandlingen, som er immunterapiene Opdivo og Yervoy fra BMS.

Flere store aksjonærer har solgt seg ned, eller helt ut, etter at fremleggelsen av topplinjedataene.

Canica, som er investeringsselskapet til milliardær Stein Erik Hagen, har nå solgt seg helt ut av kreftvaksineselskapet. De solgte 1 million aksjer torsdag forrige uke. Da hadde de 1,7 millioner aksjer igjen, og hadde dermed under fem prosent eierskap i selskapet. Det har dermed ikke blitt sendt ut et varsel til Oslo Børs om salget. 

Både Finansavisen og Dagens Næringsliv viser til ferske aksjonærlister som tirsdag viser at Canica har solgt seg helt ut.

Canica var nest største aksjonær i Ultimovacs, bak Gjelsten Holding, investeringsselskapet til milliardær Bjørn Rune Gjelsten. Gjelsten har så langt valgt å ikke selge seg ut.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også