Samsung Biologics investerer 1,5 milliarder dollar i produksjonsfasiliteter

Den koreanske kontrakt-produsenten Samsung Biologics, som har avtaler med flere av verdens største legemiddelselskap, investerer i egen infrastruktur.
SER ØKT ETTERSPØRSEL: John Rim og Samsung Biologics ser for seg at markedet for kontrakts-produsering av legemidler og biofarmasi vil fortsette å vokse, og investerer for fremtiden.
SER ØKT ETTERSPØRSEL: John Rim og Samsung Biologics ser for seg at markedet for kontrakts-produsering av legemidler og biofarmasi vil fortsette å vokse, og investerer for fremtiden.

Samsung Biologics annonserte fredag at de investerer 1,5 milliarder dollar i nye produksjonsfasiliteter i Sør-Korea. 

Det skriver Endpoints News.

Selskap er en del av Samsung-konsernet og driver med utvikling og produksjon av legemidler på oppdrag fra andre selskaper, en såkalt CDMO (Contract development and manufaturing organization). 

Nylig inngikk Pfizer en avtale med Samsung Biologics. De er ikke blant de første: syv av de ti største legemiddelselskapene i verden har avtaler med CDMO’en. 

Fasilitetene Samsung Biologics nå bygger, kjent som «Plant 5», kommer til å være på 96,000 kvadratmeter. De nye fasilitetene medfører en økning i produksjonskapasitet på omtrent 30 prosent.

– Gitt den fortsatte økningen i etterspørsel for «outsourcet» produksjon av biofarmasøytiske produkter, ønsker vi å være produktive i å gjøre investeringer som stemmer med vekststrategien vår, og som styrker vår posisjon som en ledende CDMO, sier administrerende direktør i Samsung Biologics, John Rim.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også