BMS sier opp over 250 Mirati-ansatte kort tid etter oppkjøp

Flere må gå i Mirati fra California etter at BMS kjøpte biotek-selskapet i en milliardavtale tidligere i år. 
KUTTER: BMS kutter i staben hos Mirati Therapeutics i San Diego. | Foto: Mirati Therapeutics
KUTTER: BMS kutter i staben hos Mirati Therapeutics i San Diego. | Foto: Mirati Therapeutics

Bristol Myers Squibb (BMS) har bekreftet at de skal si opp 252 ansatte ved 3545 Cray Court i San Diego, som er hovedkontoret til nyoppkjøpte Mirati Therapeutics i California, skriver Fierce Biotech. Oppsigelsene har blitt meldt i en melding gjennom loven om varsling av tilpassing og omskolering av arbeidstakere (WARN act).

BMS fullførte oppkjøpet av Mirati Therapeutics, en spesialist innen kreftbehandling, for to måneder siden. Oppsigelsene kommer i kjølvannet av denne avtalen. Med kjøpet fikk BMS tilgang til legemiddelet Krazati, en behandling mot ikke-småcellet lungekreft. 

En talsperson for BMS uttalte at selskapets prioritering er å støtte de ansatte gjennom denne overgangen. De oppsagte ansatte vil miste jobbene sine 22. april, kommer det frem av WARN-meldingen, skriver Fierce Biotech.

–Som en del av integrasjonen (av Mirati, journ.anm.) tilpasser vi ressursene slik at de på best mulig måte støtter driftsmodellen og porteføljeutviklingen vår. Dessverre har noen av våre ansatte blitt påvirket av disse endringene, og det er en topp prioritet for oss å støtte de ansatte gjennom hele overgangsprosessen, sier en talsperson på vegne av BMS til Fierce Biotech.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også