Kenneth LaMontagne er ny forretningsdirektør hos Zelluna

Han har mer enn 23 års erfaring innen onkologi fra både bioteknologi og farmasiselskaper, inkludert Novartis, BMS og Legend Biotech. 
NY CBO: – Jeg ser frem til å jobbe tett sammen med en erfaren ledergruppe, et fremragende styre og Zelluna-teamet, sier Kenneth LaMontagne. | Foto: Zelluna
NY CBO: – Jeg ser frem til å jobbe tett sammen med en erfaren ledergruppe, et fremragende styre og Zelluna-teamet, sier Kenneth LaMontagne. | Foto: Zelluna

Kenneth LaMontagne blir ny forretningsdirektør (CBO) i Zelluna Immunotherapy. 

Det norske kreftselskapet ble etablert i 2016 av Radforsk og Birk Venture. Selskapet utvikler en plattform for T-cellebasert kreftbehandling. 

LaMontagne har tilbrakt de siste 11 årene i forretningsutviklings-roller innen celle- og genterapi. 

– Jeg ser frem til å jobbe tett sammen med en erfaren ledergruppe, et fremragende styre og Zelluna-teamet for å skape interesse for den lovende utviklingen av TCR-NK-celleterapier for solide svulster. Jeg er imponert over Zellunas fremgang med TCR-NK plattformen og deres satsing på å optimalisere pipelinen ved å konstruere TCR-celler og utvikle en skreddersydd og robust produksjonsprosess. Zellunas innovative og differensierte plattform er svært lovende når det gjelder å utvikle mer effektive behandlinger for kreftpasienter som trenger det, sier Kenneth LaMontagne i en pressemelding. 

– LaMontagne er perfekt egnet til å styrke forretningsutviklingsaktiviteten, partnerskapsinitiativene og tilstedeværelsen vår i USA, sier Namir Hassan, administrerende direktør i Zelluna. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også