Nykode-Engsig nominert til årets danske livsvitenskaps-leder

Den danske hodejegeren Albright Life Sciences har nominert Nykode-direktør Michael Engsig som kandidat til å motta prisen «life science executive of the year».
NOMINERT: Michael Engsig fra Nykode er nominert til prisen for årets danske livsvitenskaps-leder. | Foto: Anne Grete Storvik
NOMINERT: Michael Engsig fra Nykode er nominert til prisen for årets danske livsvitenskaps-leder. | Foto: Anne Grete Storvik

Administrerende direktør i Nykode Theurapeutics, Michael Engsig, er den eneste som som jobber utenfor Danmark, som er nominert til prisen for årets danske livsvitenskaps-leder. 

De andre nominerte er direktørene for Zealand Pharma, Ambu, Gubra, Ferring Pharmaceuticals og Bristol Myers Squibb i Danmark. 

Begrunnelsen for nominasjonen er at Engsig har vært med på å gjøre om Nykode til «en innovasjonsfabrikk, og ikke bare en one drug wonder», heter det fra juryen, ifølge danske MedWatch.

Det er hodejegerfirmaet Albright Life Sciences som står bak kåringen. 

– Feltet i år er preget av ledere som gått «above and beyond», og generelt har klart å skape stor verdi for deres virksomheter, bransjer og samfunn, sier Henrik Brabrand, adminstrerende direktør i Albright Partners, til danske MedWatch.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

LITEN OMSETNING: Photocure har anslått at salget av fleksibelt blålys-cystoskopi-utstyr skulle utgjøre i underkant av to prosent av selskapets inntekter i år. | Photo: Photocure

Produksjonsstans for Photocure-leverandør

For abonnenter