Dignio-gründeren går av: – Naturlig å gjøre et skifte nå

– Å vite når man skal tre til side er aldri lett, sier Lars Christian Dahle.
TRER TIL SIDEN: – Det er naturlig å gjøre et skifte her, sier Lars Christian Dahle når han nå går fra administrerende direktør til styremedlem i Dignio. | Foto: Dignio
TRER TIL SIDEN: – Det er naturlig å gjøre et skifte her, sier Lars Christian Dahle når han nå går fra administrerende direktør til styremedlem i Dignio. | Foto: Dignio

Lars Christian Dahle er gründeren bak e-helse-selskapet Dignio, som har vokst seg ut av Fredrikstad og Norge, og nå har kontorer i Polen, Storbritannia, Canada og USA. Selskapet omsatte for nesten 60 millioner kroner i fjor.

Nå gir Dahle seg som administrerende direktør i selskapet.

– Dignio går inn i ny fase nå og det var naturlig å gjøre et skifte her, sier Dahle ifølge Shifter.

– Dignio har ikke bare vært en jobb, det har vært nærmest et «kall» for meg. Nå skal jeg ta meg litt fri – ha tid med kona mi – besøke barnebarn og omstille hodet, så vil dere nok høre fra meg i starten av 2023, sier Dahle, som skal fortsette som styremedlem i selskapet.

Det er finansdirektør Andreas Sundby Hall som tiltrer som midlertidig daglig leder. Selskapet opplyser at de allerede har en ny daglig leder på plass, men går ikke ut med andre opplysninger enn at vedkommende er kvinne.

– Hun har en veldig relevant bakgrunn for å lede selskapet videre og vi ser frem til en ny, spennende fase for Dignio, sier styreleder Sigvart Eriksen, ifølge Shifter.

Dignio har 75 medarbeidere i Norge, Polen, Storbritannia, Canada og USA. I fjor omsatte selskapet for nær 60 millioner kroner.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

LITEN OMSETNING: Photocure har anslått at salget av fleksibelt blålys-cystoskopi-utstyr skulle utgjøre i underkant av to prosent av selskapets inntekter i år. | Foto: Photocure

Produksjonsstans for Photocure-leverandør

For abonnenter