Bliksund henter fra Vestre Viken

Lise-Mette Lindland går til e-helseselskapet Bliksund etter nesten 30 år i helsevesenet. 
TIL BLIKSUND: Lise-Mette Lindland var med på å etablere første den første samlokaliserte nødmeldesentralen i Norge | Foto: Bliksund
TIL BLIKSUND: Lise-Mette Lindland var med på å etablere første den første samlokaliserte nødmeldesentralen i Norge | Foto: Bliksund

Bliksund har ansatt Lise-Mette Lindland som Strategic Account Director. 

– Med mange års erfaring fra ledende stillinger i helsevesenet, skal hun fremover fokusere på å videreutvikle selskapets løsninger mot helsevesenet og ivareta de norske helsekundene, skriver Bliksund i en pressemelding. 

Lindland, som er utdannet sykepleier, har blant annet vært avdelingsleder for AMK Vestre Viken og har jobbet i helsevesenet i mer enn 29 år. 

Hun var med på å etablere første samlokaliserte nødmeldesentral i Norge som førte til endrede samarbeidsmåter innen nødmeldetjenesten og det som i dag er nasjonal trippelvaslingsprosedyre - varsling og samhandling med alle nødetatene, skriver selskapet i meldingen. 

Lindland var også prosjektleder for innovasjonspartnerskapet «Videosamtale med AMK» (Incidentshare) som i dag er del av Bliksunds produktportefølje og er en av to løsninger for videosamtale som brukes i AMK- sentralene i Norge i dag.

– Helt siden Bliksunds oppstart har selskapet hatt fokus på å ha fagfolk som kjenner helsevesenet fra innsiden og selv har erfaring fra feltet. Lise-Mette har en imponerende bakgrunn og lang erfaring som bringer oss verdifull kunnskap og et kjennskap til det norske helsevesenet som vil styrke oss fremover, sier Janne T. Morstøl, administrerende direktør i Bliksund. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også