Checkware-sjefen går av og blir direktør i Vitalthings

Heidi Blengsli Aabel blir kommersiell direktør i medtekselskapet Vitalthings etter 16 år i Checkware. 
NY VITALTHINGS-DIREKTØR: – Jeg liker fasen som selskapet står foran, med kommersialisering og internasjonalisering som fokusområder, sier Heidi Blengsli Aabel | Foto: Vitalthings
NY VITALTHINGS-DIREKTØR: – Jeg liker fasen som selskapet står foran, med kommersialisering og internasjonalisering som fokusområder, sier Heidi Blengsli Aabel | Foto: Vitalthings

– Jeg var ikke i tvil da tilbudet kom. Vitalthings er en svært spennende virksomhet med veldig kompetente og erfarne folk som allerede har bevist at de kan lykkes, sier Heidi Blengsli Aabel i en pressemelding. 

Hun blir nå kommersielle direktør i Vitalthings. 

– Jeg liker fasen som selskapet står foran, med kommersialisering og internasjonalisering som fokusområder. Å være med å bygge og utvikle et selskap i sterk vekst, trives jeg godt med, sier hun.

Aabel har vært sjef i e-helseselskapet Checkware siden 2008, og har utviklet selskapet til å bli et internasjonalt selskap med over 200 kunder i Norge, Sverige og England. Hun var også medeier i selskapet fram til det ble solgt til danske EG i fjor november.

Før Checkware hadde Aabel blant annet ledende stillinger i Fara og Visma. 

Administrerende direktør Bård Benum i Vitalthings er glad for å få Aabel med på laget. 

– Vitalthings er i en meget spennende fase med stor global interesse rundt våre løsninger. Heidi vil med sin erfaring og nettverk være en viktig ressursperson i arbeidet med videre skalering av selskapet. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også