Ny anbudsseier for Checkware: Skal levere skjemaløsning for opptil 10 000 pasienter

Checkware har vunnet enda en minikonkurranse i rammeavtalen til Helse Sør-Øst innen digital hjemmeoppfølging. 
NY AVTALE: Administrerende direktør i Checkware, Heidi Blengsli Aabel, skal levere en skjemaløsninger for digital hjemmeoppfølging ved Sykehuset Innlandet og Oslo Universitetssykehus. | Foto: Checkware
NY AVTALE: Administrerende direktør i Checkware, Heidi Blengsli Aabel, skal levere en skjemaløsninger for digital hjemmeoppfølging ved Sykehuset Innlandet og Oslo Universitetssykehus. | Foto: Checkware

Avtalen «Skjemaløsning», som Chekcware har vunnet, skal årlig håndtere opp til 10 000 pasienter ved Sykehuset Innlandet og Oslo Universitetssykehus, ifølge en pressemelding. 

Løsningen til selskapet skal brukes for hente pasientrapporterte data i form av digitale skjema, både validerte/rettighetsbelagte og egenutviklede.

Kvalitet ble avgjørende i valget av Checkware, ifølge meldingen. Løsningen støtter blant annet varsling til pasienter i alle kanaler, men også innsyn for pårørende. 

Løsningen gir mulighet for fleksibel filtrering og sortering. I tillegg skal fastlege, pårørende, lærere og andre relevante interessenter kunne danne et nettverk rundt pasienten i behandlingen. 

Anskaffelsen er en del av en større rammeavtale innen digital hjemmeoppfølging i Helse Sør-Øst der seks e-helseselskaper deltar. De øvrige helseforetakene i Norge har opsjon på å benytte seg av avtalene. 

På sikt skal skjemaløsningen til Checkware håndtere rundt 10 000 pasienter årlig fordelt på Sykehuset Innlandet og Oslo Universitetssykehus. Det er forventet at løsningen skal brukes i økende grad utover i avtaleperioden, og at volumet øker med antall helseforetak som eventuelt utløser opsjonen om å bli med på avtalen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også