Thor Medical henter direktør fra Bayer

Thor Medical har ansatt Jasper Kurth som selskapets neste administrerende direktør. – Vi er svært fornøyde med at vi har klart å få Kurth til å lede teamet vårt, sier styreleder Ludvik Sandnes. 
Styret i Thor Medical, som ledes av Ludvik Sandnes, har ansatt Jasper Kurth som leder for den videre utviklingen av selskapet. | Foto: Ocoinvent
Styret i Thor Medical, som ledes av Ludvik Sandnes, har ansatt Jasper Kurth som leder for den videre utviklingen av selskapet. | Foto: Ocoinvent

Jasper Kurth kommer til Thor Medical fra flere stillinger i Bayer Pharmaceuticals, sist som General manager radiology Nordics i Stockholm. 

Kurth, begynner i Thor Medical senest 1. september, har jobbet i Bayer Pharmaceuticals siden han startet i Bayers Management Trainee-program som ung student, skriver Thor Medical i en pressemelding. 

Når Kurth tiltrer som administrerende direktør, vil Alf Bjørseth fortsette å støtte selskapets arbeid med å skaffe nye kunder og teknisk utvikling av produksjonsanlegget for thoriumbaserte alfastrålere på Herøya, som senior visepresident og strategisk rådgiver. 

Pilotfabrikken ved Herøya forventes å være i drift i andre kvartal. Hovedfunksjonen med anlegget er å bekrefte at produksjonsprosessen gir de samme resultatene hver gang.

– Vi er svært fornøyde med at vi har klart å få Jasper Kurth til å lede teamet vårt og den videre utviklingen av selskapet. I Bayer Pharmaceuticals har han opparbeidet seg en enestående erfaring, som vi er svært takknemlige for at han nå vil dele med oss, sier styreleder Ludvik Sandnes. 

– Jeg gleder meg til å bli en del av et team som er dedikert til å revolusjonere helsevesenet og gjøre en konkret forskjell i livene til kreftpasienter, uttaler Jasper Kurth i pressemeldingen. 

Styret i Thor Medical har besluttet å tildele Jasper Kurth 3 600 000 aksjeopsjoner, skriver selskapet. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også