Camilla Stoltenberg slutter i FHI

Camilla Stoltenberg blir ny konserndirektør i forskningskonsernet Norce
SIDEN 2012: Camilla Stoltenberg har vært direktør for Folkehelseinstituttet siden 2012. | Foto: Vidar Sandnes
SIDEN 2012: Camilla Stoltenberg har vært direktør for Folkehelseinstituttet siden 2012. | Foto: Vidar Sandnes
NTB

Stoltenberg starter i jobben 1. oktober, opplyser Norce i en pressemelding.

– Jeg er veldig glad i og engasjert i FHIs samfunnsoppdrag, medarbeiderne og jobben som toppleder, og har ikke hatt noe ønske om å forlate stillingen. Mitt andre og siste åremål går imidlertid ut i 2024, og jeg har lyst på en lederjobb der forskning og innovasjon er det sentrale, samtidig som det faglige spennet og samfunnsoppdraget er bredere enn det jeg har ansvar for i dag, sier Stoltenberg.

Hun er i dag direktør for Folkehelseinstituttet (FHI), en stilling hun har hatt siden 2012.

– I rekrutteringsprosessen har vi vært opptatt av å finne en leder med faglig tyngde og nærhet til forskningen, i kombinasjon med samfunnsforståelse og evne til å synliggjøre NORCE eksternt. Det har vi funnet med Camilla Stoltenberg. Vi gleder oss stort til å få henne på plass, sier styreleder Marianne Marthinsen.

Norce forsker på helse og samfunn og har kontorer i Alta, Tromsø, Bardu, Bergen, Haugesund, Stavanger, Kristiansand, Grimstad og Oslo. Hovedkontoret ligger i Bergen.

Norce ble etablert i 2018 etter fusjonen av Agderforskning, Christian Michelsen Research, IRIS, Teknova og Uni Research. Instituttet har rundt 800 ansatte og omsetter for rundt 950 millioner kroner.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også