NHO Geneo får nytt styremedlem

Aleris-leder Anita Tunold trer inn i styret til landsforeningen som Aleris meldte seg inn i tidligere i januar. 
NYTT MEDLEM: Anita Tunold og Aleris er nye medlemmer i NHO Geneo, og Tunold trer nå inn i landsforeningens styre. | Foto: Aleris
NYTT MEDLEM: Anita Tunold og Aleris er nye medlemmer i NHO Geneo, og Tunold trer nå inn i landsforeningens styre. | Foto: Aleris

Administrerende direktør i Aleris, Anita Tunold, sitter nå i styret i NHO Geneo. 

Det skriver Tunold på LinkedIn.

Aleris, Volvat og Dr. Dropin meldte seg inn i NHO Geneo tidligere i januar. 

Styreleder i NHO Geneo er Yngvar Tov Herbjørnssønn, som er administrerende direktør i Norlandia-gruppen. Nestleder i styret er Veronika Barrabès, daglig leder i Novartis Norge og styreleder i Legemiddelindustrien.

De øvrige styremedlemmene er Jan Børge Jakobsen (Bayer), Ingvild Kristiansen (Stendi), Mona Vangsnes Lien (Humana omsorg og assistanse), Marit Lambrechts (Espira Gruppen) og Haakon Torgersen (BioNordika AS). 

– Utfordrene politisk situasjon

Aleris, Volvat og Dr. Dropin meldte seg inn i NHO Geneo like etter avvklingen av fritt behandlingsvalg. 

– Det finnes så mange muligheter for å bygge helsenæringen i Norge og den bør vi utnytte. Dessverre er det for øyeblikket en utfordrende politisk situasjon, som for eksempel regulering av de private allmennlegene, nullprofitt-utvalget, avvikling av fritt behandlingsvalg, fastlegekrisen og lignende, sa administrerende direktør i NHO Geneo, Karita Bekkemellem, når de private helsetilbyderne meldte seg inn. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også