Fredrik Riise er ansatt som leder for digitale juridiske tjenester i NHO Geneo

– Behovet for helsenæringen øker, samtidig er det politiske utfordringer som gjør det vanskelig for private aktører å kunne operere, sier Riise.
GJENFORENT: Cecilie Wille Søvik og Fredrik Riise gjenforenes i NHO Geneo. De har tidligere jobbet sammen i Econa. | Foto: NHO Geneo
GJENFORENT: Cecilie Wille Søvik og Fredrik Riise gjenforenes i NHO Geneo. De har tidligere jobbet sammen i Econa. | Foto: NHO Geneo

Det skriver NHO Geneo på sine sider.

Saken var først publisert i MedWatch sin søsteravis AdvokatWatch.

Landsforeningen for helsenæring, velferd- og oppvekstbedrifter ble lansert tidligere i år og ble da NHOs 17. landsdekkende forening.

1. oktober tiltrådte Cecilie Wille Søvik som direktør for arbeidsliv i organisasjonen. Hun kom da fra stilling som fagsjef i Econa.

Nå har NHO Geneo igjen hentet fra Econa.

Fredrik Riise, den nye lederen for digitale juridiske tjenester i NHO Geneo, kommer fra stillingen som leder for digitale juridiske tjenester og fullmektig i Econa. Han har også erfaring fra Legeforeningen og Samfunnsøkonomene. Der har Riise vært forhandlingssjef.

– Behovet for helsenæringen øker, samtidig er det politiske utfordringer som gjør det vanskelig for private aktører å kunne operere. Det jeg ønsker å bidra med er å yte bistand til våre medlemmer slik at hverdagen deres blir lettere, uttaler Riise.

Søvik er fornøyd med rekrutteringen.

– Jeg har hatt gleden av å jobbe med ham i flere år i Econa, og kunne se på nært hold hvilke egenskaper han har, både faglig og personlig.

Hun uttaler også at den juridiske avdelingen i NHO Geneo fremover skal bygge en bredere avdeling enn en tradisjonell juridisk avdeling.

– Vi skal være markedets beste på arbeidsrett innenfor helse- og velferdssektoren, både kollektivt og individuelt. I tillegg til dette skal vi også på sikt bygge en avdeling med helserettslig- og helseøkonomi-kompetanse, sier Søvik i pressemeldingen fra organisasjonen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå


Les ogsåNY PROFIL: CSAM er ut, og Omda er inn. Sverre Flatby er ikke administrerende direktør i et nytt selskap, men navnet er nytt. | Foto: Skjermdump, webcast fra CSAM

CSAM har byttet navn til Omda