Styret i Arctic Bioscience forlenger aksjeopsjoner til ledere

Styret i Arctic Bioscience har besluttet å forlenge aksjeopsjonsavtalene til lederteamet. 
I TOPPLEDELSEN: Daniele Mancinelli (CTO), er en av de tre lederne i Arctic BIoscience som får forlengede aksjeopsjonsavtaler.
I TOPPLEDELSEN: Daniele Mancinelli (CTO), er en av de tre lederne i Arctic BIoscience som får forlengede aksjeopsjonsavtaler.

Følgende medlemmer av ledergruppen i Arctic Bioscience får forlenget sine aksjeopsjonsavtaler: Daniele Mancinelli (CTO), Hogne Hallaråker (CSO) og Per Christian Sæbø (COO), melder selskapet.

Etter dette eier Mancinelli 51 570 aksjeopsjoner, Hallaråker eier 33 030 aksjeopsjoner, og Sæbø eier 57 390 aksjeopsjoner.

Utøvelsesprisen i disse avtalen opprettholdt til NOK 9,845 per aksje, og løpetiden på opsjonsavtalene er utvidet med 12 måneder, til 1. mars 2024.

Bioteknologiselskapet utvikler blant annet en ny oral legemiddelkandidat - HRO350. Denne blir utviklet for behandling av pasienter med mild-til-moderat psoriasis. 

I februar kjøpte Arctic Bioscience mikoralgeselskapet Arctic Algae for å kunne ta i bruk marine mikroalger til å utvikle nye produkter. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også