Tidligere leder i Roche og Novo Nordisk blir direktør for NHO Nordland

Hans Christian Hansson har hatt lederstillinger i legemiddelindustrien. Nå blir han NHO-direktør i Nordland. 
TIL NHO: Hans Christian Hansson har blant annet vært leder for Global Obesity & NASH Policy i Novo Nordisk i Danmark. | Foto: BCG
TIL NHO: Hans Christian Hansson har blant annet vært leder for Global Obesity & NASH Policy i Novo Nordisk i Danmark. | Foto: BCG

Hans Christian Hansson har hatt lederstillinger på både nasjonalt og internasjonalt nivå i legemiddelselskapene Roche og Novo Nordisk. Han blir nå ny direktør i NHO Nordland, og kommer fra jobb i Boston Consulting Group (BCG).

Hansson har tidligere vært journalist og utenrikskorrespondent i VG og politisk rådgiver for Erna Solberg ved Statsministerens kontor. 

Han tar over etter Daniel Bjarmann-Simonsen. 

– Nordland er utvilsomt et mulighetsfylke. Jeg gleder meg til å være med på å løfte et næringsliv som står som garantist ikke bare for verdiskapning og sysselsetting, men også bolyst og levende lokalsamfunn. Samtidig er det skjær i sjøen, både med tanke på rammebetingelser og tilgang til kapital og kompetanse. Det blir mer enn nok å jobbe med, sier Hansson i en pressemelding, ifølge Avisa Nordland. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også