Innovasjon Norge åpner kontor i Danmark

– Det er helt riktig timing å åpne et nytt kontor i Danmark nå, mener Håkon Haugli, administerende direktør i Innovasjon Norge. 
ÅPNER I DANMARK: – Norske og danske bedrifter utfyller hverandre godt innenfor blant annet helseteknologi, sier Håkon Haugli, administrerende direktør i Innovasjon Norge.
ÅPNER I DANMARK: – Norske og danske bedrifter utfyller hverandre godt innenfor blant annet helseteknologi, sier Håkon Haugli, administrerende direktør i Innovasjon Norge.

KØBENHAVN (MedWatch): Innovasjon Norge åpner kontor i København. Kontoret skal bidra med kunnskap og kontakter for norske selskaper inn i det danske markedet.

Torsdag besøker en næringslivsdelegasjon, blant annet fra det norske livsvitenskapmiljøet, Danmark. Disse skal blant annet møte flere av de norske helseteknologibedriftene som har etablert seg i Danmark eller som har løsninger som gir dem gode forutsetninger for å gjøre det.

Med kontoret i Danmark vil Innovasjon Norge da ha kontorer i 23 land i verden.

Administrerende direktør Håkon Haugli i Innovasjon Norge mener det er helt riktig timing å åpne et nytt kontor i Danmark nå. 

– Herfra skal Innovasjon Norge bidra med kunnskap og kontakter for norske selskaper inn i det danske markedet, heter det i en pressemelding. 

– Norske og danske bedrifter utfyller hverandre godt innenfor blant annet grønn energi og helseteknologi. Verden skriker etter tiltak som gjør at vi får betydelige kutt i klimagassutslippene, og vi har flere samfunnsutfordringer som må løses. Norge og Danmark har virkemidlene som kan bidra til at vi gjør vår del av denne jobben, sier Haugli. 

Kristine Kopperud Timberlid skal lede kontoret i Danmark. Hun er i dag regionleder for Vestland i Innovasjon Norge.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også