PCI Biotech inngår genterapiavtale med «markedsledende», hemmelig aktør

Avtalen om å forske på produksjon av genterapi åpner også for et framtidig forretningssamarbeid. 
INNGÅR SAMARBEID: Administrerende direktør, Ronny Skuggedal, ser fram til å samarbeide med det han kaller en markedsledende aktør. | Foto: PCI Biotech
INNGÅR SAMARBEID: Administrerende direktør, Ronny Skuggedal, ser fram til å samarbeide med det han kaller en markedsledende aktør. | Foto: PCI Biotech

PCI Biotech har inngått en samarbeidsavtale med det som skal være en markedsledende, europeisk aktør, som er en del av en internasjonal life science-gruppe som tilbyr en rekke produkter og tjenester til den biofarmasøytiske industrien, inkludert produksjon av virale vektorer.

Det skriver PCI Biotech i en børsmelding.

Partene har signert en avtale om å forske på produksjon av genterapi i et pilotprosjekt. PCI Biotech skal bidra med sin teknologi for produksjon av virale vektorer, mens den europeiske partneren stiller med fasiliteter og ekspertise.

Administrerende direktør, Ronny Skuggedal, er glad for å kunne samarbeide med det han kaller en markedsledende aktør. 

– Hovedmålet vårt er å utvikle en teknologi som øker ytelsen og reduserer urenheter i produksjonen av genterapi. For å oppnå dette er det essensielt å få tilbakemeldinger fra potensielle kunder for å sikre at markedsbehovet blir dekket på riktig måte, sier han. 

Avtalen inkluderer også en mulighet for inngå et fremtidig forretningssamarbeid, ifølge børsmeldingen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også