Arctic Bioscience melder om forsinkelser for psoriasis-studie

Regulatoriske prosesser, logistikkutfordringer og treg rekruttering har stukket kjepper i hjulene for oppstarten av psoriasis-studien til Arctic Bioscience. 
TREG START: – Til tross for noen forsinkelser ved starten av studien, så er vi godt i gang med rekruttering av pasienter til HeROPA-studien, sier administrerende direktør Christer L. Valderhaug.
TREG START: – Til tross for noen forsinkelser ved starten av studien, så er vi godt i gang med rekruttering av pasienter til HeROPA-studien, sier administrerende direktør Christer L. Valderhaug.

Fase 2b-studien på legemiddelkandidaten HRO350 for pasienter med mild til moderat psoriasis har gått tregere enn forventet. 

Det melder Arctic Bioscience i forbindelse med presentasjonen av halvårsresultatet til selskapet. 

De regulatoriske godkjenningsprosessene har tatt lang tid. I tillegg har det vært logistikkutfordringer, og rekrutteringen i sommermånedene har vært lavere enn forventet, ifølge selskapet. 

HeROPA-studien skal foregå ved 40 studiesteder i fem forskjellige land med totalt 519 pasienter. 

Per august er det blitt rekruttert én tredjedel av de totalt 519 pasientene som trengs til studien. Arctic Bioscience forventer en sterk økning fra september. 

– Til tross for noen forsinkelser ved starten av studien, så er vi godt i gang med rekruttering av pasienter til HeROPA-studien, sier administrerende direktør Christer L. Valderhaug i en børsmelding. 

Arctic Bioscience omsetning kommer per i dag ikke fra salg av legemidler, men av kosttilskudd basert på silderogn. Selskapet ønsker seg en kommersiell partner for å selge HRO350.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

NÅDDE IKKE MÅL: CLARION-CKD fase 3-studien nådde ikke sitt primære endepunkt. | Foto: Tom Little

Novo Nordisk-studie med blodtrykkskandidat flopper

Les også