Lytix skal presentere fase 2-data på kreftkonferansen ESMO

Selskapet skal legge fram midlertidige data fra fløflekk-studien med kandidaten LTX-315.
MADRID: Lytix Biopharma-sjef Øystein Rekdal ser fram til ESMO-konferansen som arrangeres 20-24. oktober i Madrid. | Foto: Vidar Sandnes
MADRID: Lytix Biopharma-sjef Øystein Rekdal ser fram til ESMO-konferansen som arrangeres 20-24. oktober i Madrid. | Foto: Vidar Sandnes

Lytix Biopharma skal presentere midlertidige data fra ATLAS-IT-05-studien under en poster-presentasjon på årets European Society for Medical Oncology-konferanse (ESMO), som arrangeres 20-24. oktober i Madrid. 

Dataene gjelder effekt- og sikkerhet for de første pasientene som ble registrert i studien. 

– Vi ser frem til å dele midlertidige data fra den pågående ATLAS-IT-05-studien på årets ESMO i Madrid. Studien pågår på flere steder i USA og Europa for å undersøke evnen til LTX-315 til å endre sykdomsforløpet hos pasienter som tidligere har mislykket behandling med anti-PD-1/PDL-1, sier administrerende direktør Øystein Rekdal i en pressemelding. 

Presentasjonen skal holdes av studieleder Stéphane Dalle ved Centre Hospitalier Universitaire de Lyon i Frankrike. 

I ATLAS-IT-05-studien tester Lytix om LTX-315 og sjekkpunkthemmeren pembrolizumab kan være livsforlengende for pasienter med avansert fløflekkreft. Pasientene i studien er allerede blitt behandlet med monoterapier med sjekkpunkthemmere uten effekt.

Totalt 20 pasienter deltar i studien som foregår i USA, Norge, Spania og Frankrike. I Norge gjennomføres studien på Radiumhospitalet og Ahus.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også