Novartis henter ny direktør for myndighetskontakt

Bjørnar Angell tar over som direktør for myndighetskontakt i tiden Kari Rolfsjord er i mammapermisjon.
NY DIREKTØR: Bjørnar Angell blir en del av ledergruppen i Novartis Norge samen med daglig leder Veronika Barrabés. | Foto: Novartis
NY DIREKTØR: Bjørnar Angell blir en del av ledergruppen i Novartis Norge samen med daglig leder Veronika Barrabés. | Foto: Novartis

Bjørnar Angell, som tiltrer stillingen mandag, har tidligere jobbet med kommunikasjon i Finansdepartementet, vært næringssjef i kommunal sektor og har ti års erfaring fra Forbrukerrådet. Han har også jobbet som konsulent med rekruttering, spesielt til stillinger innenfor media, samfunn og kommunikasjon, ifølge Novartis. 

– Jeg er veldig fornøyd med at vi får inn en solid ressurs med god innsikt i offentlig forvaltning og svært relevant erfaring fra de fleste nivåer innen offentlig sektor. Bjørnar vil styrke jobben vi gjør for å bedre rammebetingelsene slik at norske pasienter kan ta i bruk nyskapende medisiner, sier Veronika Barrabés, daglig leder i Novartis Norge.

– Jeg gleder meg til å kunne bidra med min erfaring for Novartis og få innsikt i en viktig og spennende bransje. Novartis fremstår som en arbeidsplass med svært godt arbeidsmiljø, og jeg ser spesielt frem til å jobbe med og lære av alle de dyktige menneskene i selskapet, sier Bjørnar Angell, som blir en del av den norske ledergruppen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også