NHO Geneo styrker sin juridiske avdeling

Linda Leiro Egseth og Sigurd Løkholm er ansatt som advokater i NHO Geneo. 
STYRKER JURIDISK AVDELING: NHO Geneo signerer to nye advokater, Linda Leiro Egseth og Sigurd Løkholm. | Foto: NHO Geneo
STYRKER JURIDISK AVDELING: NHO Geneo signerer to nye advokater, Linda Leiro Egseth og Sigurd Løkholm. | Foto: NHO Geneo
Stian Olsen

Landsforeningen for helsenæring, velferd- og oppvekstbedrifter - NHO Geneo - ble lansert tidligere i år og ble da NHOs 17. landsdekkende forening.

1. oktober tiltrådte Cecilie Wille Søvik som direktør for arbeidsliv i organisasjonen. Hun kom da fra stilling som fagsjef i Econa. Ett halvt år senere tiltrådte advokat Cecilie Wille Søvik som ny direktør for arbeidsliv NHO Geneo.

Og nettopp Søvik trekkes frem, når landsforeningen nå signerer to nye advokater, Linda Leiro Egseth og Sigurd Løkholm.

– Jeg visste fra før at NHO har et sterkt fagmiljø og er et spennende sted der det skjer mye. Det at NHO nå satser på en helt ny landsforening for helsenæring, velferd og oppvekst, og at NHO Geneo etablerer en solid juridisk avdeling med Cecilie Wille Søvik i spissen og med faglig dyktige kolleger, gjorde valget enkelt, sier Egseth i en pressemelding.

Hun har tidligere jobbet for Sjømat Norge, NHO Service, Abelia, Rederiforbundet og BI. 

Løkholm på sin side har bakgrunn som advokat i Virke, men har også vært advokat/generalsekretær i Norsk Flygerforbund og i Samfunnsøkonomene, opplyser NHO Geneo.

– Jeg håper og tror at min brede erfaringsbakgrunn kan være et godt supplement til den øvrige, gode kompetansen i Geneo. NHO Geneos medlemmer utgjør en viktig del av helse, velferds- og oppveksttjenestene som tilbys i Norge. Vi skal hjelpe medlemmene til å manøvrere trygt i regelverket, sier han.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også