Henrik Bruun Andersen blir finansdirektør i Insulife

Insulife får finansdirektør. 
ANSETTER: Insulife-direktør Åge Nærdal ansetter Henrik Bruun Andersen (innfelt) som finansdirektør. | Foto: Insulife
ANSETTER: Insulife-direktør Åge Nærdal ansetter Henrik Bruun Andersen (innfelt) som finansdirektør. | Foto: Insulife

Henrik Bruun Andersen har jobbet i biovitenskapsbransjen i nesten 20 år, ifølge Insulife.

Han startet som finansdirektør i MSD Norge og har siden den gang hatt rollen som finansdirektør i OptiNose, Lundbeck og GSK Norge. Senest var han Head of Supply Chain for Norge, Danmark og Island i Viatris. 

– Vi er glade for å ønske Henrik Bruun Andersen velkommen til Insulife som finansdirektør. Han tilfører selskapet en betydelig erfaring, som finansmann, og med svært relevant bransjekunnskap. Han kommer til selskapet i en spennende tid, når vi nå ser på å videreutvikle vår insulinspray, sier Åge Nærdal, administrerende direktør i Insulife, i en pressemelding. 

– Transdermal teknologi er et spennende og lovende forskningsfelt med potensial til å endre hvordan vi administrerer livreddende medisin, som insulin, sier Bruun Andersen i meldingen. 

Selskapet vil forbedre insulinbehandling ved å tilby en insulinspray som gjør nålestikket unødvendig. Sprayen vil være billigere å produsere enn insulin til injeksjon, fordi sterilproduksjon ikke er nødvendig for et middel som skal gis på huden, ifølge selskapet.

I høst hentet Insulife inn 25 millioner kroner gjennom kronerulling, og varslet oppstart av en klinisk studie tidlig i 2023. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også