Pfizer Norge-direktør blir ny toppsjef i Link Medical

Sissel Lønning Andresen tar over stillingen fra Ola Gudmundsen, og blir direktør i Link Medical. Ola Gudmundsen fortsetter i selskapet i en strategisk rolle og som styremedlem.
BYTTER JOBB. Sissel Lønning Andresen starter i Link Medical 1. januar. | Foto: Terje Pedersen / NTB
BYTTER JOBB. Sissel Lønning Andresen starter i Link Medical 1. januar. | Foto: Terje Pedersen / NTB

Sissel Lønning Andresen går til stillingen som administrerende direktør i Link Medical etter at hun ble erstattet som leder for Pfizer i Norge av Ahmet Giray Ölmez.

– Jeg er strålende fornøyd med å ønske Sissel velkommen som ny administrerende direktør i Link Medical. Vi ser frem til neste fase av Links utivkling under Sissels ledelse. Hun har en imponerende merittliste og vil hjelpe oss med omfattende innsikt og kan bygge på styrkene vi allerede har for å få fortgang på veksten vår og lønnsomheten i nøkkelområdene våre, sier styreleder Michael Bodd i en pressemelding.

– Link har et godt rykte for å levere høy-kvalitets tjenester til livsvitenskap-industrien, og sammen med den kompetente staben skal vi bygge og utvikle selskapet til neste vekstkapittel, sier Sissel Lønning Andresen.

Tidligere administrerende direktør Ola Gudmundsen sier at han er sikker på at Andresen kommer til å hjelpe selskapet å ta steg videre.

– Sissel kommer til å styrke Link Medicals posisjon som den ledende nord-europeiske CRO’en og gripe de mange spennende mulighetene foran oss, sier Gudmundsen.

Link Medical er en CRO-bedrift. Også kjent som en såkalt Contract research organization, som gjør oppdragsforskning på vegne av livsvitenskap-bransjen. Selskapet har 200 ansatte.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også