Ny rådgiver i NHO Geneo

Bertine Henriksen-Oroszko kommer fra jobben som rådgiver i markedsavdelingen til Redd Barna.
NYANSATT: Bertine Henriksen-Oroszko er ny rådgiver for medlem og marked i NHO Geneo, som retter seg mot helse- og velferdsnæringen. | Foto: NHO Geneo
NYANSATT: Bertine Henriksen-Oroszko er ny rådgiver for medlem og marked i NHO Geneo, som retter seg mot helse- og velferdsnæringen. | Foto: NHO Geneo

Henriksen-Oroszko er utdannet innenfor prosess og industri, og har tidligere vært ansatt i Freia, Legemiddelindustrien og Redd Barna, ifølge en pressemelding.

De siste ni årene har hun jobbet som rådgiver i markedsavdelingen til Redd Barna, hvor hun hadde ansvar for håndtering av kunderelasjoner (CRM), kommunikasjon, sosiale medier og konseptutvikling.

Nå blir Henriksen-Oroszko rådgiver innen medlem og marked i NHO Geneo, som retter seg mot helse- og velferdsnæringen.

– Jeg ser frem til å knytte gode relasjoner med både kolleger og medlemsbedrifter. Mine ni år i Redd Barna har gitt meg god og verdifull erfaring rundt medlemshåndtering, og jeg ser frem til å ta med dette, samt min positive innstilling, sier hun i pressemeldingen.

NHO Geneo er en ny landsforening i NHO som ble lansert i april. Ved oppstart var det to selvstendige bransjeforeninger som er medlemmer av landsforeningen: Legemiddelindustrien (LMI) og helse- og velferdsbransjen i NHO Service og Handel. I juni ble også Melanor tilsluttet NHO Geneo.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også