Laerdal Medical finalist til Eksportprisen

Eksportprisen for 2022 vil bli tildelt en norsk eksportbedrift som har lykkes med å bygge verdier i Norge gjennom utenlandske markeder. 
NOMINERT: Laerdal Medical og styreleder Tore Lærdal er nominert til å vinne eksportprisen for 2022. | Foto: Pontus Höök / NTB
NOMINERT: Laerdal Medical og styreleder Tore Lærdal er nominert til å vinne eksportprisen for 2022. | Foto: Pontus Höök / NTB

Laerdal Medical er nominert til finalen om å vinne eksportprisen som skal deles ut av Innovasjon Norge og Eksfin tirsdag.

Laerdal lager produkter for simuleringsbasert medisinsk utdanning og gjenopplivingstrening, slik som dukker helsepersonell kan bruke for å øve på hjerte-lunge-redning.

Selskapet har 2000 ansatte, hvorav 75 prosent av disse jobber utenfor Norge. De har egne selskaper i 26 land, og distributører i 70 land. 

Vinneren av prisen, som gis til en norsk eksportbedrift som har lykkes med å bygge verdier i Norge gjennom utenlandske markeder, deles ut på Eksportkonferansen på tirsdag.

GE Healthcare er også blant finalistene. Siste finalist er selskapet Nexans, som lager høyspentkabler til bruk i blant annet offshore vind. 

Vinneren kåres under Eksportkonferansen tirsdag. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også